Vélemények

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.

Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk” a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető.

A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.

Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

              Még több vélemény

 

Készülék Vásárlás:Bútor Gyártók

A megrendeléssel kapcsolatos kérdések ( még több kérdés)

  • Milyen szempontok alapján érdemes az árajánlatokat összehasonlítani ?

  • Mennyi a beépítési határidő ?

  • Kell-e megrendélskor előleget fizetni ?

  • Készül-e szállítási szerződés, és az mit tartalmaz ?

 

Milyen szempontok alapján érdemes az árajánlatokat összehasonlítani ?

A több helyről kért árajánlatok összehasonlítására nagyon nehéz egy egységes sémát találni. Mégis  muszáj ezt megtenni, különben nem fog tudni dönteni. Rengeteg szempont van, amit figyelembe kell venni, és a sok tényező mindegyike befolyásolja az árat külön-külön is. A konyhabútor minőségi kategóriája, a front anyaga, a látszó korpuszoldal anyaga, a  vasalotok minősége , az extra felszereltségek fajtája és minősége, a munkalap anyaga,a cég által nyújtott szolgáltatások. Az árat ugyan nem befolyásoló tényező, de figyelembe kell még venni az adott cég referenciáit is.

Ezeken egyesével végig kell menni és külön-külön kell vizsgálni a nyújtott lehetőségeket. Ez azért is nehéz feladat, mert minden cégnek a maga bútorát kell eladnia ezért az igazságból vagy elvesznek vagy hozzátesznek és sajnos nem is keveset. Aki 10-20 évente vásárol konyhabútort nincs kellő rutinja ezek megítélésében. Leggyakoribb és alapvető hiba szokott lenni, hogy a vásárlók még a kiajánlott ajtófronttal sincsenek tisztában.

Így persze nehéz a korrekt összehasonlítás.A döntés lehet, hogy könnyű lesz mert az ár hamar eldönti a kérdést, de csak a beépítés után derül ki, hogy mit vett valójában. A vásárlónak legyen mondva,de ők csak annyiban hibásak, hogy az eltitkolt (alapvető) adatokat nem erőszakolták ki, engedtek a mókusvakításnak. Ha feltételezzük, hogy minden adat birtokában van és ezeket a pontokat össze lehet hasonlítani, akkor nagy valószínűséggel jó döntést fog meghozni.

A Konyhalux mindig ad egy árajánlatot, ami tartalmazza a bútor típusát, felszereltségét, extráit, garancia időtartamát és hogy, milyen szolgáltatást tartalmaz az árajánlat.

 

Mennyi a beépítési határidő ?

Alapesetben 6-8hét a szerződés aláírásától számítva. Vannak extra esetek ,amikor nincs ennyi idó, gyorsabban kellene a konyhabútor. 3-4 hétre is elkészülhet a konyha, de ehhez márr azért szerencsére is szükség van, hogy legyen szabad gyártói és beépítői kapacitásunk.

Számítani kell még 1-2 hétre a tarvezéshez, egyeztetéshez, módosításhoz és a döntés meghozatalához.

 


Kell-e megrendélskor előleget fizetni ?

Igen, az előleg a vételár 50%-a. Ennek az oka nálunk nem az anyagfinanszírozás. Egy egyedi tervezésű és gyártású konyhabútort sehova nem lehet felhasználni egy  szerződéstől való elállás esetén. Természetesen ez nem fedezi a felmerült költségeket, de tekintettel arra, hogy eddig ilyen eset velünk még nem fordult elő, maradunk ennél az összegnél.

 

Készül-e szállítási szerződés, és az mit tartalmaz ?

Minden esetben készül szállítási szerződés. Ez tartalmazza a bútor vételárát, az előleg és hátralék összegét, a fizetés pontos időrendjét, a szállítási határidőt. Tartalmaz minden olyan pontot, amit fontos tisztázni egy bútorvásárlás esetén.

Tartalmazza továbbá a bútor teljes specifikációját leírását.Természetesen minden csavar részletezettséget nem lehet egy szerződésben leírni, de törekszünk a lehető legpontosabban és a legtöbb  adattal elkészíteni a szerződést. Ez mind a két fél maximális érdeke.