Vélemények

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.

Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk” a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető.

A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.

Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

              Még több vélemény

 

Készülék Vásárlás:Bútor Gyártók

Készülék ajánló: Miele

Egy régi márka a minőségért


A háztartási gépek minőségére érdemes kiemelt figyelmet fordítani a vásárláskor, ugyanis ha jól választunk, könnyen lehet, hogy jó néhány évig nem lesz gondunk a konyhai eszközök beszerzésére. A drágább termék nem feltétlenül biztos, hogy jobb minőségű, ahogy az olcsó sem feltétlenül silány. Az esetek többségében érdemes bízni a régi, jó hírnévnek örvendő márkákban, ugyanis nem véletlen, hogy ezek évtizedeken át képesek voltak fennmaradni – a név garancia lehet a minőségre.

A Miele cég is azok közé tartozik, melyek a régi, nagynevű vállalatokhoz sorolhatók. Még1899-ben alapították Németországban, vagyis több mint 100 éve jelen van a piacon. Ez nem véletlen, ugyanis berendezéseik működése rendkívül megbízható, élettartamuk pedig hosszú – rendeltetésszerű használat mellett akár 20 évig is tökéletesen működhetnek. A Miele termékek válogatott alkatrészekből, hatalmas műgonddal készülnek, és mindegyiket egyesével kipróbálják, mielőtt eljutnak a vásárlókhoz, így nem fordulhat elő, hogy gyári hibás terméket vásárolunk.

Főzéstől a mosásig

A Miele termékei között találhatók főzőlapok, gázzal működő és elektromos tűzhelyekhez egyaránt. Mindegyik termék magas színvonalat képvisel, emellett rendkívül esztétikusak is, így bármilyen konyhában tökéletesen megállják a helyüket. A vállalat a beépíthető sütők terén is csúcsminőségű termékeket gyárt, bármilyen darabra is van szükségünk, a Miele kínálatában garantáltan megtaláljuk. Mind a főzőlapok, mind a sütők terén több kategóriájú termék közül válogathatunk az egyszerűbb, olcsóbb daraboktól kezdve egészen a drágább, luxusminőségű konyhai berendezésekig.

Ma már egyáltalán nem számít különleges berendezési tárgynak a mosogatógép. A technika fejlődésének köszönhetően a mosogatástól is megszabadulhatunk, ha vásárolunk egy mosogatógépet, ami elvégzi helyettünk ezt a rendkívül kellemetlen, és sokszor nagyon időigényes munkát. Ha nem is használunk minden nap mosogatógépet, családi összejövetelek esetén mindenképpen jól jöhet, ha nem kézzel kell mindent elmosogatnunk. A Miele kínálatában kiváló minőségű mosogatógépeket találunk. A ruhák mosását már régóta nem kézzel végezzük, a vállalat palettáján rengeteg mosógép szerepel, melyek igyekeznek minden igényt kielégíteni. A gyors és kíméletes szárítársra pedig a Miele szárítógépek nyújtanak tökéletes megoldást. Önnek csupán annyi a dolga, hogy kiválassza a kínálatból amire szüksége van!

 

Konhaluxnet.hu : Miele sütő, főzőlap, mosógép, mosogatógép, szárítógép