Vélemények

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.

Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk” a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető.

A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.

Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

              Még több vélemény

 

Készülék Vásárlás:Bútor Gyártók

Konyhabútor vásárlás menete

A konyhabútor tervezéséhez szükségünk van egy alaprajzra, vagy egy falméretre, ahova a konyhabútor kerül. Ki kell választani a mintakonyhák és ajtófront minták közül, hogy melyikre készítsünk látványtervet és árajánlatot.Ha több front is tetszik, akkor mindegyikre adunk árajánlatot.

Munkánktól függően egy héten belül készítjük el a 3 dimenziós látványtervet, illetve az árajánlatot. Ezután egyeztetések következnek, ha szükséges áttervezzük és módosítjuk az árajánlatot a változtatásoknak megfelően. Mindezek elfogadása után felmérjük a konyhát, megkötjük a szállítási szerződést, amelynek az aláírt látványtervek is a részét képezik.
Kiadjuk a a csempézési és kiállási terveket.Szükség és igény szerint a helyszinen egyeztetjük a kiállásokat, a hibák elkerülése végett. A bútor megérkezése után kiszállítjuk és beépítjük. Ön megelégedve veszi birtokba a konyhabútorát.