Vélemények

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.

Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk” a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető.

A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.

Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

              Még több vélemény

 

Készülék Vásárlás:Bútor Gyártók

Miért fontos a referencia ?

 A referencia ereje a konyhabútor vásárlásnál !

 

 

A konyha a család “tűzhelye”,ahol az egész család időről -időre összeül.
Ahhoz,hogy megfeleljen a feléje támasztott elvárásoknak,követelményeknek érdemes szakember segítségét kérni a kialakításában.
Így elérjük,hogy a konyha az öröm,ne pedig a vesződség és a kényelmetlenség színhelye legyen.

 

Ahhoz,hogy a -mi konyhánk -funkcionális és az egész család által kedvelt helyiség legyen,minden részletnek ,hibátlan egységben kell működnie.
Nagyon kevés helyen nyújtanak olyan ismereteket, technikai hátteret,minőséget, alkatrész utánpótlást a klienseknek, mint a komplex szolgáltatást kínáló,biztos háttérrel, SZERZŐDÉSBEN rögzített árral és feltételrendszerrel működő konyhastúdió. Itt nincs “zsákbamacska” , a vevő mindent élőben megnézhet, s garantáltan a választott típust és minőséget kapja majd.
Az internetet böngészve, vagy a konyhastúdiókat járva, joggal merül fel a kérdés mindenkiben, hogy melyik stúdióban lehet igazán megbízni, melyik a legjobb választás? Ha már kettőre szűkítettük a kört, akkor is választani kell valami sugallat szerint.

Az egyik legfontosabb szempont de leginkább támpont a weboldalon megjelenített referenciák mennyisége és minősége. Sok fotót lehet
feltölteni az internetre, de a referencia fotókon azért létszik, hogy nem profi fotós beállítások és exponálások. Egy-két váratlan keresztkérdésből pedig teljes biztonsággal megállapítható, hogy valóban az üzlet készítette-e a konyhabútort vagy semmi köze nem volt hozzá. A beállított gyári fotókon minden tökéletes harmóniában van, ellentétben referencia képekkel. Hiszen ahány ember annyi elképzelés, ezért a finomhangolások a konyha használóinak az ízlése szerint készül el.

A stúdiókban magas színvonalú szakmai ismeretekkel bíró,professzionális partnercégek háttértámogatásával rendelkező, felkészült, rutinos csapat áll az érdeklődők rendelkezésére. A konyhák technikai színvonala ,stílusa ,anyaga és a beépíthető készülékek rendkívül sokfélék lehetnek, ahogy az árkategória is, az olcsóbbtól a luxusszínvonalig.
A stúdiók munkatársai segítenek a megrendelő igényeinek,elképzeléseinek,pénztárcájának leginkább megfelelő,optimális variáció megtalálásában, átvállalják a kivitelezéssel járó teendőket és biztosítják megfelelő garancia mellett-az eredetivel megegyező utólagos pótlásokat illetve a konyha későbbi fejlesztésének lehetőségét is.
Ezért a csalódások helyett érdemes már első lépésként minden konyhával kapcsolatos kérdéssel felkeresni egy-két konyhastúdiót. 

 

Referencia fotók a beépített konyhabúrokról !