Vélemények

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.

Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk” a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető.

A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.

Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

              Még több vélemény

 

Készülék Vásárlás:Bútor Gyártók

Corian munkalap

Az antibakteriális munkalap

Aki nem kíván a nemesacél vagy a természetes kövek luxusával élni,annak kiváló alternatívát nyújtanak az ásványi anyagokból előállított munkalapok. Ebben az esetben kémiai úton előállított anyagról van szó, melynek összetevői természetes ásványok és akril.
Ezek az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril munkalapok egyesítik a hő tartósságát, a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével.

Egy olyan anyag ,amely természetes módon megmunkálható,törvényszerűen nem lehet ellenálló a vágással,karcolással szemben .Ezek a használat során keletkezett kicsi mikroméretű„csorbák”persze könnyen javíthatóak s polírozással eltüntethetőek,mivel az anyag tömör és –keresztmetszetét tekintve-mindenhol azonos minőségű. Ez a kellemes tapintású anyag könnyen tisztítható és karbantartható. A karbantartáson gyakorlatilag az 5-6 évente történő átpolírozás értendő, de 13 éves értékesítési tapasztalatunk alatt még ezt senki nem kérte.

A gyártó több,mint 20 éves corian feldolgozói tapasztalata garancia arra, hogy 100%-ban kihasználjuk a corian adta lehetőségeket.
Az eredeti corian  szilárd felületű anyag,mely higiénikus ,rendkívül ellenálló és elegáns. Karbantartása egyszerű és évek múlva is ugyanazt a látványt nyújtja.
A corian akrilpolimerek és természetes ásványok keveréke. A több,mint 100 féle szín óriási kínálatot biztosít. Rendkívül masszív anyag,ezzel széleskörű felhasználást biztosít kül és beltéren egyaránt.Az anyag tulajdonságainak köszönhetően sokoldalú felhasználást biztosít a tervezőknek.A corian magas hőfokon hajlítható ,így szinte bármilyen forma kialakítására alkalmas. A corian vízálló,pórusmentes anyag. Így a ráömlött anyag nem szívódik be a belsejébe.

Ellenálló a baktériumok, a penész és egyéb szennyeződésekkel szemben.
Egyetlen olyan munkalapanyag,melyen a keletkezett sérülések,karcok maradéktalanul  javíthatók. Szakértő munkájával a mélyebb karcok is eltüntethetők.
A stúdiónk a gyártóval közösen 10 év garanciát vállal az anyagra és a megmunkálásra. A hosszú évek tapasztalata ,a folyamatos technológiai fejlesztések garantálják a minőséget.